Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΖΙΒΑ Ο.Ε. έχει σαν κύριο αντικείμενό της την εισαγωγή και εμπορία ειδών οικιακής χρήσης κι επαγγελματικού εξοπλισμού. Στα 58 χρόνια της πορείαs της στο χώρο( από το 1959) η φιλοσοφία της, ήταν και παραμένει η ίδια .Ποιότητα, εξυπηρέτηση του πελάτη, προϊόντα και λύσεις πρωτότυπες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά.
Έχει αναπτυχθεί δυναμικά και στο χώρο του επίπλου. Διαθέτει ένα ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης που καλύπτει το Νομό Αττικής και διαχειρίζεται μια τεράστια γκάμα εμπορευμάτων, πάνω από 35.000 κωδικούς.
 
Τα εμπορεύματα που διακινεί είναι: είδη πορσελάνης, υαλικών & κρυστάλλων, οικιακά είδη και είδη σπιτιού, εποχιακά είδη, είδη εξοχής, έπιπλα κήπου και έπιπλα εξωτερικού χώρου, έπιπλα σπιτιού και έπιπλα εσωτερικού χώρου,επαγγελματικά έπιπλα, έπιπλα γραφείου και καρέκλες γραφείου, συστήματα ψύξης-θέρμανσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
 
Η ΑΦΟΙ ΤΖΙΒΑ Ο.Ε. είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία. Από το 2011 ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για άμεσες αγορές μέσω διαδικτύου, δημιούργησε το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα tzivas-epipla.gr ώστε να εξυπηρετεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο,αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες διαδικτύου.
 
Στόχος μας είναι να είμαστε και να παραμείνουμε το κορυφαίο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα,που θα προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές για τις αγορές του σπιτιού και των επαγγελματικών τους χώρων.